Wil je meer rust, ruimte en overzicht in je hoofd?
Uit de achtbaan van emoties?
Minder meegenomen worden in de stress van werk, huis, het gedoe van alle dag?
Minder last van de onrust en de drukte waar je zo nu dan hartstikke gek van wordt?
Vriendelijk – zonder oordeel – en nieuwsgierig door het leven gaan en nieuwe situaties en relaties instappen?

Vaak gaan we als er iets gebeurt, er over na denken of proberen we het te begrijpen en te verklaren. Voor dat je het weet, zit je in een achtbaan van gedachten en emoties, die weer nieuwe gedachten en emoties oproepen, waardoor de chaos en onrust nog groter wordt, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ademhalings- en ontspanningsoefeningen en oefeningen uit de Qi gong brengen je terug in je lichaam, bij jezelf, wie je bent en hoe je je voelt. Door met vriendelijke aandacht naar een gebeurtenis, je gedachten en gevoelens te leren kijken, ervaar je dat je anders om gaat met de betreffende situaties, waardoor je je prettiger, rustiger en meer ontspannen voelt.

Tevens gaan we op zoek naar wat jij doet, denkt en tegen jezelf zegt waardoor je jezelf iedere keer weer in die achtbaan van gedachten en emoties zet. Het zijn kleine veranderingen die een groots effect hebben, waardoor het makkelijk wordt om die dingen te veranderen die jou lekkerder in je vel en rustiger in je hoofd laten zitten.