“Wij zijn getrouwd en hebben 2 kinderen die gediagnosticeerd zijn binnen het autismespectrumstoornis. Erica sluit uitstekende aan bij onze behoefte om ons te begeleiden bij het hoofd bieden aan lastige situaties. Zowel de gesprekken als de ontspanningsoefeningen zijn voor ons als ouders heel helpend. Erica is erg veelzijdig en past toe wat op dat moment wenselijk is.” – Marjolein

“De coaching is voor mij een spiegeling waar ik enorm veel over mezelf te weten kom, ook leer ik omgaan met dingen waar ik in het dagelijks leven tegen aan loop of tegen aan gelopen ben. Ik leer steeds meer bij mezelf te blijven.” – Ilse

Coaching – Counselling betekent voor mij openheid, oprechtheid, respect, luisteren zonder (voor)oordeel, empathie. Het is een praktische, laag drempelige vorm van psychische hulp wanneer je een duwtje in je rug nodig hebt als het even niet zo lekker loopt, je in een moeilijke periode van je leven terecht bent gekomen of als het lekker gaat en je iets meer uit je leven wilt halen.

De situatie waarin je je bevindt en het doel wat je nastreeft beïnvloeden je gedrag, gedachten en gevoelens. Je gedachten, gedrag en gevoelens hebben invloed op elkaar. De situatie kun je niet veranderen, wel kun je je gedachten en je gevoelens hierover en de manier waarop je reageert veranderen.

Deze verandering beïnvloedt niet alleen jou, maar ook hoe de omgeving op jou reageert. Vaak kun je op een heel eenvoudige manier een verandering teweegbrengen.

Het doel is inzicht te krijgen in jouw eigen situatie (gedrag, gedachten en gevoelens), in dat wat jij belangrijk vindt en in hetgeen wat jou belemmert optimaal te kunnen functioneren. Vanuit deze uitgangspunten gaan we doelen stellen die jou in staat stellen de gewenste veranderingen te realiseren. Je gaat hierbij actief op zoek naar jouw unieke kwaliteiten, mogelijkheden en talenten.

Indien nodig kan het coaching-counselling traject aangevuld/ondersteund worden met