Massage

Afhankelijk van de behoefte kan er een keuze gemaakt worden uit shiatsumassage, sportmassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, Yin Yoga Medicin of natuurlijk een combinatie.

Shiatsu

Het uitgangspunt van Shiatsu is het in balans brengen van de energiestromen in het lichaam. Door het herstellen en versterken van de energiecirculatie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken. Shiatsu, opgebouwd uit ‘Shi’ vinger en ‘atsu’ druk, betekent letterlijk vinger- of duimdruk. Hiernaast worden nog andere technieken als palmdruk, rotaties, strekkingen en wiegen gebruikt. De behandeling vindt plaats op een mat op de grond over de kleding heen. Als ontvanger draag je makkelijk zittende kleding. Lees meer

Sportmassage of ontspanningsmassage

Liggend op een massagetafel wordt met olie op de blote huid gewerkt en wordt de spanning uit je lichaam en je spieren gemasseerd door middel van wrijvingen, knedingen en strekkingen.

Stoelmassage

Voorover geleund in een ergonomische stoel ontvang je een massage waarbij drukpunten in de schouders, armen, handen, onderrug, nek en hoofd worden gestimuleerd. De massage doorbreekt de spierspanning en verbetert de doorbloeding. Afvalstoffen worden uit de cellen afgevoerd en de opname van voedingstoffen en zuurstof in de cellen wordt bevorderd. De massage is met de kleding aan, er komt geen olie aan te pas.  Lees meer

Yin Yoga Medicin

Is een combinatie van Yin yoga, shiatsu, functionele osteopathie en cranio-sacraal therapie om bindweefsels weer soepel te maken en spieren die in de verkramping zitten weer te laten ontspannen.