Erica Meuwese-Ong

Na de Academie voor lichamelijk opvoeding afgerond te hebben, heb ik jarenlang diverse soorten sport les gegeven aan kinderen en volwassenen. Ik bemerkte dat er tijdens en na het sporten bij de deelnemers verhalen loskwamen over hun persoonlijke leven.

Geïnteresseerd in wat er allemaal in ons hoofd speelt, ben ik de opleiding tot counsellor gaan volgen, er steeds meer bewust van wordend dat lichaam en geest  onlosmakelijk verbonden zijn, maakt wie we zijn. Beweging (dit is ook vertragen of stil zijn) maakt emoties en bewustwording in ons los. Als we ons bewust worden van wat we denken en voelen, krijgen we zicht en grip op hoe we ons gedragen. Balans (bewegend rondom het middelpunt), krijgen we, door bewuster keuzes te maken in hoe we denken, hoe we ons willen voelen en wat we doen.

Door zowel verdieping te zoeken in het lichaamswerk (Tai chi, Qi gong, ademhaling, Shiatsu therapie, massage, pilates, rots en water, Yin Yoga) als in de coachings- en counsellingstechnieken (EFT, hNLP, Kids Skills, Talentcompass, mindfulness, TRE, aandacht werkt), combineer ik lichaamsbeweging, ademhaling, ontspanning met diverse coachings- en counsellingstechnieken, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Mijn passie is om met jou op zoek te gaan naar wat bij jou past, zodat dat jij beter in je vel komt te zitten en (weer) in contact komt met wie jij bent en wat jij wilt.

Wat is jouw passie?