Biografie

Erica Meuwese

Erica Meuwese-Ong

Na de Academie voor lichamelijk opvoeding afgerond te hebben, heb ik jaren diverse soorten sport les gegeven aan kinderen en volwassenen. Ik bemerkte dat tijdens en na het sporten er bij de deelnemers verhalen loskwamen over hun persoonlijke leven.
Geïnteresseerd in wat er allemaal in ons hoofd speelt, ben ik de opleiding tot counsellor gaan volgen, er steeds meer bewust van wordend dat de uitspraak “lichaam en geest zijn één”, waar is. Beweging maakt emoties en bewustwording in ons los. Als we ons bewust worden van wat we denken en voelen, krijgen we zicht en grip op hoe we ons gedragen. Door hetgeen wat we denken en voelen op elkaar af te stemmen, komen we steeds meer in balans.
Door zowel verdieping te zoeken in het lichaamswerk (Tai chi, qi gong, ademhaling, shiatsu therapie, massage, pilates, rots en water) als in de coachings- en counsellingstechnieken (EFT, hNLP,Kids Skills, Talentcompass, mindfulness), combineer ik lichaamsbeweging, ademhaling, ontspanning met diverse coachings- en counsellingstechnieken afgestemd op wat jij nodig hebt.
Mijn passie is om met jou op zoek te gaan naar wat bij jou past, zodat dat jij beter in je vel komt te zitten en (weer) in contact komt met wie jij bent en wat jij wilt.
Wat is jouw passie?